Odaberite svoju zemlju ili regiju.

Close
Prijavite se Registrujte se E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Savez Power Stampa smanjuje potrebu za CPU-om za nadgledanje napajanja i dodaje referentni dizajn

PowerStapAlliance-Controller-Stamp-envelope

Alijansa (Artesyn Embedded Technologies, Bel Power Solutions, Flex i STMicroelectronics) je kreirala zajedničku specifikaciju za nekoliko tipova 48Vdc-dc konvertorskih modula - nazvanih "power stamps" (specifikacije ovdje) i prvenstveno usmjerena na IT opremu i velike instalacije za obradu podataka sa 48V rack distribucijom energije, lokalno napajanje FPGA i asics, na primjer.

Power-Stamp-Alliance-controllerNovi modul,kontrolni pečat‘Će se koristiti sa“ satelitskim pečatima snage ”, definisanim ranije. Namjera mu je da pruži sve zahtjeve korisničkog sučelja, kontrole i napona napajanja do šest satelita, "koji omogućuju da se pretvorba snage izvrši bez ikakvih zahtjeva nametnutih aplikaciji domaćina", kaže organizacija. “Idealan je za servere, sisteme za skladištenje i računarske sisteme gde je prostor u blizini procesora ograničen. Sistem domaćina će samo morati da obezbedi 48V izvornu šinu za kontrolne i satelitske marke, uklanjajući potrebu za bilo kojim primarnim i sekundarnim naponima.

PowerStapAlliance-Ice-Lake-VR13-boardU isto vreme, Alijansa je objavila referentnu ploču za procesore zasnovanu na Intelovoj sledećoj generaciji mikroarhitekture CPU-a od 10 nm - pod nazivom Ice Lake.


Ostale referentne ploče dostupne su za Intelov VR13 (Skylake) procesor, kao i za ASIC i FPGA.

Tu je i grafički korisnički interfejs (GUI) koji programeri mogu koristiti sa proizvodima iz bilo koje kompanije članice, i novu referentnu ploču dizajna za visokonaponske ASIC i / ili FPGA čipsete.

Članovi Power Stamp Alliance-a pristaju na standardan otisak proizvoda i funkcije koje se nalaze unutar njega, dok se samostalno natječu kroz diferencijaciju u topologiji, sklopovima i performansama.