Odaberite svoju zemlju ili regiju.

Close
Prijavite se Registrujte se E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Izjava o računu

Poštovani svi korisnici, nakon kupovine od Infinity-Semiconductor.com dobićete našu službenu komercijalnu fakturu, molimo Vas da pažljivo pročitate uputstva u nastavku.

1, Uputstvo za izdatu fakturu

Faktura će biti izdata od Infinity-Semiconductor.com. Iznos fakture će zavisiti od iznosa stvarnog iznosa koji ste platili.
Infinity-Semiconductor.com sadrži dvije vrste faktura, PDV fakturu (bez odbitka) i posebnu fakturu PDV-a (odbitak).
Kako bi se poboljšala operativna efikasnost i izbjegao povratni učinak, faktura će biti izdana u roku od 5 radnih dana nakon što korisnici dobiju robu.
Molimo Vas da popunite tačnu adresu, kontakt osobu, broj telefona kako bi se osiguralo da se fakture mogu dostaviti točno. Ako ne popunite ove informacije, Infinity-Semiconductor.com će poslati fakturu na istu adresu kao i roba koja je otpremljena, kako bismo Vas mogli kontaktirati na vrijeme.

2, PDV faktura

Infinity-Semiconductor.com obično izdaje PDV fakturu za korisnike koji nisu opšti poreski obveznik.
Molimo da u računu upišete odgovarajuće ime kompanije i poreske informacije.

3, PDV poseban račun

Ako trebate izdati "PDV posebnu fakturu", molimo kontaktirajte naše računovodstvo, inače će Infinity-Semiconductor.com sistem izdati PDV fakturu.
Molimo Vas da popunite i pažljivo provjerite sve podatke o fakturi, Infinity-Semiconductor.com neće preuzeti odgovornost ako dođe do greške.
Posebna faktura PDV-a će biti poslata ekspresnom službom nakon što potvrdite pošiljku.
Molimo Vas da unesete naziv kompanije, adresu, broj telefona, porezni broj, naziv banke i račun, adresu za slanje fakture, tako da korisnici mogu normalno koristiti PDV posebnu fakturu, ali sve ispunjene informacije moraju biti iste kao i plaćanje poreza.
Naziv kompanije mora biti naziv industrijske i komercijalne registracije.
Adresa firme i broj telefona fakture moraju biti isti kao i podaci o vašoj kompaniji.
Poreski registracioni broj je broj na & lt; & lt; sertifikatu za poresku registraciju & gt; & gt ;, 15 brojeva, molimo Vas da pažljivo proverite i unesete.
Ime i broj računa moraju biti napisani, za oboje.

4, Najave

Ako korisnik napiše pogrešnu informaciju za poseban račun za PDV, Infinity-Semiconductor.com će automatski izdati fakturu PDV-a i bez povratka.
Infinity-Semiconductor.com neće prihvatiti zahtjev za ponovno izdavanje posebnog računa PDV-a, ako smo već izdali račun prema informacijama korisnika.

5, Prijateljski podsjetnik

Ako imate bilo kakve nedoumice oko izdatog računa, molimo kontaktirajte Infinity-Semiconductor.com finansijski odjel.
Ako ne primite račun u roku od 30 dana nakon dobivanja robe, pls kontaktirajte Infinity-Semiconductor.com službu za korisnike. Drugi put nećemo izdavati fakturu ako nas ne možete kontaktirati u roku od 90 dana (od datuma narudžbe)
Naziv proizvoda u fakturi će biti napisan elektroničkim komponentama, broj dijela će biti napisan kao stvarna narudžba, bez bilo kojeg drugog posebnog zahtjeva.

6, Povrat fakture

Molimo vas da kontaktirate našu službu za korisnike ako saznate da su informacije o fakturi netačne kao nalog, Infinity-Semiconductor.com će zamijeniti i poslati ispravne one što prije.
Molimo kontaktirajte našu službu za korisnike ako želite promijeniti informacije o fakturi, mi ćemo poslati potvrđenu fakturu na Vašu adresu nakon što naše financijsko odeljenje potvrdi.
Bez odobrenja korisničke službe, naš finansijski odjel neće prihvatiti zahtjev za ponovno izdavanje računa putem telefona, faksa, e-pošte.