Odaberite svoju zemlju ili regiju.

Close
Prijavite se Registrujte se E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Izjava o privatnosti

Infinity-Semiconductor.com štiti vaše lične podatke i ne otkriva, iznajmljuje ili prodaje trećim stranama.

Collection

Možete posjetiti našu web stranicu bez da nam kažete tko ste ili nam dajete bilo kakve osobne podatke o sebi. Kada jednom zatražite ponudu, potrebno je popuniti obrazac za neke informacije. Ako odlučite da nam date lične podatke, naš sajt prikuplja samo informacije koje dobrovoljno pružaju posetioci. Prikupit ćemo i pohraniti sljedeće osobne podatke:

Poseta web sajtu

Dobrodošli u Infinity-Semiconductor.com. Na Infinity-Semiconductor.com, vaša privatnost i zaštita ličnih podataka se obrađuju s velikim poštovanjem. Sljedeća izjava će vas obavijestiti o načinu na koji koristimo i upravljamo prikupljenim informacijama. Svaki put kada posjetite Infinity-Semiconductor.com, naš server automatski prepoznaje i evidentira vašu IP adresu. IP adresa je u suštini adresa računara koji šalje zahtev web serveru. U ovoj razmeni podataka se ne dobijaju lični podaci ili detalji - pretraživač posetioca nije dizajniran da pruži ove informacije.
Na Infinity-Semiconductor.com, IP adrese posetilaca se periodično pregledavaju i analiziraju u svrhu praćenja i efektivnog poboljšanja samo naše Web lokacije, i neće biti dijeljene izvan Infinity-Semiconductor.com. Tokom posete web sajtu, možemo vas pitati za kontakt informacije (e-mail adresa, broj telefona, broj faksa i adrese za slanje / naplatu). Ove informacije se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi - i samo uz vaše odobrenje.

Sigurnost

Infinity-Semiconductor.com sadrži sadržaje, usluge, reklame i druge materijale koji vode ka web stranicama kojima upravljaju treća lica. Mi nemamo kontrolu nad ličnim podacima prikupljenim na ovim stranicama i ne odgovaramo za tačnost i sadržaj ovih stranica.
Ovaj dokument se odnosi samo na upotrebu i otkrivanje informacija koje smo prikupili, a za treće strane mogu se primijeniti različite politike. Infinity-Semiconductor.com ne kontrolira druge stranice, a ova Politika privatnosti se ne odnosi na njih. Preporučujemo da se pozovete na pravila o privatnosti tih trećih strana, ako je to moguće.

Kolačići

Kolačići su jednostavne tekstualne datoteke koje se nalaze na vašem čvrstom disku i jednako su sigurne kao i svi drugi podaci pohranjeni na računalu. Kolačići se kreiraju na web stranicama i koriste se za pohranjivanje podataka radi udobnosti posjetitelja. Kolačić se ne može koristiti ni na nekoj drugoj web lokaciji osim onoj koja ju je kreirala, niti može čitati podatke s vašeg računala osim podataka pohranjenih u njemu. Podaci koje odaberemo pohraniti u našim kolačićima ne smiju uključivati ​​financijske informacije, kontaktne informacije ili druge osobne i osjetljive podatke. Naš sajt koristi kolačiće samo da bi zapamtio preferencije naših posjetilaca kako bi isporučio sadržaj koji im je potreban.

General

Zadržavamo pravo na izmjene naše politike privatnosti u bilo koje vrijeme bez prethodne najave.