Odaberite svoju zemlju ili regiju.

Close
Prijavite se Registrujte se E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Pravila korištenja

Ovaj ugovor detaljno opisuje uslove i odredbe www. Infinity-Semiconductor.com, ako imate bilo kakvo pitanje, slobodno nas kontaktirajte!

Molimo vas da pažljivo pročitate ovaj termin korištenja i izjavu o privatnosti prije nego što ste se registrirali na Infinity-Semiconductor.com .once kada ste se uspješno registrirali, jer ste pročitali, prihvatili i prihvatili sve uvjete i odredbe u smislu korištenja i izjave o privatnosti. objavićemo ažuriranu verziju na Infinity-Semiconductor.com, ako promijenimo ovu izjavu. sav sadržaj sporazuma stupa na snagu danom objavljivanja. ako se ne slažete sa ovom revizijom, morate prekinuti vezu sa Infinity-Semiconductor.com.

1, REGISTRACIJA KORISNIKA:

1), kvalifikacija korisnika:
Svi Infinity-Semiconductor.com korisnici moraju biti Društvo ili pojedinac koji mogu potpisati omnibus zakonski obavezujući ugovor u skladu sa zakonom. Molimo vas da ne koristite naše usluge ako niste kvalifikovani. Ne možete prenijeti ili prodati svoj Infinity-Semiconductor.com račun. Infinity-Semiconductor.com zadržava pravo da obustavi ili prekine vaš račun u skladu sa njihovim željama.
2), pisanje materijala:
Svi korisnici moraju dostaviti stvarne, važeće osobne podatke Infinity-Semiconductor.com, kako bi se uvjerili da je normalno poslovanje. Ako se promijene, odmah obavijestite i ažurirajte na Infinity-Semiconductor.com.
Svi korisnici Infinity-Semiconductor.com pristaju da prihvate e-poštu i poruke od Infinity-Semiconductor.com ili Infinity-Semiconductor.com partnera.

2, PRIVATNOST:

Infinity-Semiconductor.com ima izjavu o privatnosti koja se primjenjuje na sve korisnike, uključujući korisnički ugovor. Trebali biste pročitati i prihvatiti izjavu o privatnosti da koristite Infinity-Semiconductor.com kada se registrirate, a vi ćete biti podložni ograničenjima po pravilu (i Infinity-Semiconductor.com bilo koja ažurirana verzija izjave o privatnosti) u periodu Infinity-Semiconductor.com korisnika.

3, TRGOVINA:

Svi korisnici prilikom kupovine moraju poštivati ​​sljedeće uvjete:

4, USLUGA KVALITETA I NAKON PRODAJE:

1), pogledajte servis nakon prodaje.
2), kvalitet proizvoda.
Infinity-Semiconductor.com proizvodi će biti strogo u skladu sa državnim i profesionalnim standardima. Ako bez prethodnih standarda radimo po standardu proizvođača, ako bez svih gore navedenih standarda, kupci mogu razgovarati i odlučiti između Infinity-Semiconductor.com. Bilo koji problem kvalitete ili izvan standarda proizvoda, korisnici mogu tražiti da se vrate ili zamijene.

5, BEZBJEDNOST WEB STRANICE:

Prihvatit ćete da ne možete ući na web stranice bilo kojim robotom, Spider ili Refresh softverom za bilo koju svrhu bez Infinity-Semiconductor.com dopuštenja u obliku pisanja.
Osim toga, slažete se da nećete:

6, IZJAVA O PRAVIMA INTELEKTUALNE SVOJINE:

Autorsko pravo, patent, zaštitni znak, poslovna tajna i sva prava koja Infinity-Semiconductor.com nudi pripadaju Infinity-Semiconductor.com. bez dozvole Infinity-Semiconductor.com, bilo tko ili član može ¡, t download, kopiranje, prijenos, revidirati, i urediti. U suprotnom snosi sva zakonska odgovornost. Infinity-Semiconductor.com ima pravo da memorira server podataka Infinity-Semiconductor.com kada korisnik koristi uslugu.

7, ODRICANJE:

Infinity-Semiconductor.com je odgovoran za pružanje tehničke podrške kako bi se osiguralo da je web stranica u ispravnom stanju, Pokušajte izbjeći prekid usluge, ili Prekid vremenskog ograničenja u najkraćem vremenu, pobrinite se da korisnik može lako raditi na internetu. Ali kao rezultat više sile ili drugih razloga koji ne mogu kontrolirati, učiniti da se web-lokacija sruši ili ne može koristiti, rezultat na neki zapis, izgubljena poruka ili informacija, Infinity-Semiconductor.com je neodgovornost: i svaki korisnik nudi pogrešan ili nedovršen rezultat ne može koristiti Infinity-Semiconductor.com uslugu ili trpjeti bilo koju drugu izgubu, Infinity-Semiconductor.com je neodgovornost.

8, DRUGI

Ovaj sporazum u svim aspektima regulisan je zakonima Hong Konga. Na ovom sajtu svi korisnici su neopozivo vlasnici Infinity-Semiconductor.com koji se nalaze u nadležnosti suda i nadređenog suda. Odredbe ovog sporazuma su odvojive, Ako se bilo koja odredba ovog sporazuma proglasi nevažećom ili neprovedivom, odredba se može izbrisati, a preostale odredbe izvršiti.