Odaberite svoju zemlju ili regiju.

Close
Prijavite se Registrujte se E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

APEC: Snaga SiC i poboljšani električni alati bazirani na oblaku

Mogućnosti pretraživanja su poboljšane, a tu je i meni u stilu karusela koji omogućava odabir kompatibilnih uređaja i ploča, rekao je firma: „Inženjeri su u mogućnosti suziti mogućnosti održivih komponenti i sistemskih rješenja i biti sigurni u performanse sistema prije nego se obavezuju nabavku hardvera i dovršavanje njihovih dizajna. ”

Demonstracije na APEC-u uključuju silicijum karbid (SiC) 11kW 100kHz trofazni puni most PFC (korektor faktora snage) demonstrator izgrađen oko On's NVHL080N120SC1 SiC mosfet (1,200V,> 30A, ~ 80mΩ, TO247) i NCP51705 gate driver - koji uključuje napunite pumpu da biste stvorili negativnu pristrasnost da uključite SiC MOSFET isključivanje.

OnSemi-eFuseOn Semi eFuse

Na ekranu će biti prikazan eFuse, „pametni pasivni senzori“ za industrijsku automatizaciju, USB-PD (power delivery) rješenje visoke gustoće, aktivni spojni krug i moduli pogona motora.

Da bi se promovisao Strata, predstaviće se dokument ambiciozno nazvan „Zadovoljenje liste želja dizajnera pod pritiskom sa svim odgovarajućim alatima u samo jednom okviru za alat“.19. mart 13:30 Soba 303AB).

Još jedna prezentacija je:, Performanse, pouzdanost i razmatranje prinosa u najsavremenijim SiC diodama i MOSFET tehnologijama tokom ramp-up-a (srijeda, 20. mart, 14:00, provjerite lokaciju)