Odaberite svoju zemlju ili regiju.

Close
Prijavite se Registrujte se E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Prvi vojno kvalificirani Arm procesor za hi-rel aplikacije

Teledyne-e2v - First military-qualified Arm processor for hi-rel applications

LS1046A je deo NXP 64-bitnog Layerscape portfolia, sa 1.8GHz quad-core Arm Cortex-A72.

On uključuje ubrzanje obrade paketa i periferne uređaje velike brzine “te je prepoznatljiv po svojoj arhitekturi visokih performansi i vodećoj tržišnoj gustoći računanja”, kaže Teledyne. Njegova> 45,000 CoreMarkova računanja uparena je sa dual 10Gbit Ethernet, PCIe Gen3 i SATA Gen3.

Uređaj je dostupan iu najnovijoj verziji Teledyne "Qormino" kompjuterski modul, koji uključuje 4Gbyte DDR4 memoriju.


Pogon kompanije Teledyne e2v u Grenobleu je specijalizovan za skeniranje dijelova za zahtjevna okruženja i čini LS1046A dostupnim iu RoHS iu Pb-inclusive paketima.

Pored toga, kao deo programa za upravljanje životnim ciklusom poluprovodnika Teledyne e2v ("SLiM"), životni vek ovog uređaja može biti podržan 15 godina, ili više, da bi se izbegli problemi zastarelosti.

Teledyne e2v ima bliske veze sa NXP-om - njegov aerodromski i obučeni portfolio uključuje procesore zasnovane na PowerPC tehnologiji iz NXP QorIQ P- i T-serije, kao i PowerQUICC uređaje.

Vojno kvalifikovana

„Vidimo novi trend koji se razvija u vazduhoplovnoj i odbrambenoj industriji prema 64-bitnim Armovim proizvodima sa Teledyne e2v vojno-kvalifikovanim uređajem iz naše Layerscape serije komercijalnih procesora“, rekao je menadžer NXP marketinga Altaf Hussain. "Vjerujemo da će korisnici e2v ne samo iskoristiti performanse računala nego i ekosustav koji podržava Arm, stvarajući nove mogućnosti u dizajnu sustava."

Čipovi arhitekture napajanja dobro su poznati u aplikacijama visoke relacije. „Korisnici mogu da pređu na rešenja zasnovana na Arm-u ili da započnu nove razvoje sa dokazanim rešenjima NXP-a zasnovanim na Power Architecture-u“, rekao je Teledin.